´´YENİCEOBA OKUYOR´´ ETKİNLİĞİ

OKULUMUZ BÜNYESİNDE TERTİPLENEN ´´YENİCEOBA OKUYOR´´ ETKİNLİĞİ KAPSAMINDA ÖĞRETMENLERİMİZ TARAFINDAN BELİRLENEN BİR KİTABIN VELİLER TARAFINDAN OKUNMASI VE VELİLERİN DEĞERLENDİRMEYE TABİİ TUTULMASI AMAÇLANMAKTADIR.BU ETKİNLİK,VELİLERİMİZİN HEM OKUMAYA İLGİSİNİ ARTIRMAK HEM DE EĞİTİMİN BİR PARÇASI OLDUKLARINI HATIRLATMAK MAKSADIYLA ÖNEM ARZ ETMEKTEDİR.

ÖĞRETMENLERİMİZ TARAFINDAN YAZAR ALİ ÇANKIRILI´NIN ´´ÇOCUKLARA SÖZ GEÇİRME SANATI´´ ADLI KİTABI ETKİNLİK İÇİN UYGUN BULUNMUŞTUR.ETKİNLİĞE KATILMAK İSTEYEN VELİLERİMİZİN KİTAP TEMİNİ VE İSİMLERİNİ YAZDIRMAK İÇİN OKUL İDARESİNE MÜRACAAT ETMELERİ GEREKMEKTEDİR.ETKİNLİĞİN SONUNDA YAPILACAK SINAVDA BAŞARILI OLAN İLK 3 KİŞİYE SÜPRİZ HEDİYELER VERİLECEKTİR.